Textiel bedrukken

Weylyn levert shirts en ander textiel met uw idee/wensen op bestelling.
Wilt u zelf uw kleding aanleveren? Dit is ook mogenlijk mits deze aan bepaalde voorwaarden voldoet


Er zijn diverse redenen om bedrukte shirts, tassen, kussens etc. te willen.
Zo wil de één juist meer naamsbekendheid creëren voor uw bedrijf of vereniging en de ander laat iets bedrukken voor bijvoorbeeld een familiedag, zodat iedereen met een leuk aandenken naar huis kan gaan.
Ook zijn er mensen die het leuk vinden een uniek cadeau te hebben bij verjaardagen en geboortes.

Weer een ander wil juist dat iedereen herkenbaar erbij loopt tijdens een sportevenement of festival.
Soms zijn er ook bedrijven die een team willen sponsoren door middel van bedrukte t-shirts met hun bedrijfslogo of delen tasjes uit op evenementen en hopen zo hun naamsbekendheid te vergroten.
Wat is er nou mooier om mensen te zien rondlopen in of met iets bedrukt met uw logo?

 

Wat kost een T-shirt bedrukken? Best een lastige vraag om zo antwoord op te geven, de prijs is afhankelijk van vele factoren zoals oplage, kleur van het textiel, kleur(en) van de opdruk(ken) en hoeveel opdrukken er per kledingstuk op moeten komen.
De prijs voor textielopdrachten bestaat uit 2 componenten, de prijs van het kledingstuk of ander soort textiel en de prijs voor de opdruk(ken)

Om een prijs te kunnen bepalen voor jouw bestelling moet ik eigenlijk exact weten hoe je opdracht is samengesteld, daarom is het directe contact via email, telefoon/whatsapp of facebook de beste weg naar u eigen unieke bestelling.